20نيست؟ فرمود:
«لِأَنَّ الصَّرُورَةَ قَاضِي فَرْضٍ مَدْعُوٍّ إِلَى حَجِّ بَيْتِ اللَّهِ فَيَجِبُ أَنْ يَدْخُلَ الْبَيْتَ الَّذِي دُعِيَ إِلَيْهِ لِيُكْرَمَ فِيهِ» .
«براى اينكه صروره حج واجب را ادا مىكند، به حج خانۀ خدا دعوت شده است. پس بايد وارد خانهاى شود كه به سوى آن دعوت شده تا در آنجا مورد اكرام قرار گيرد.» 1ورود به كعبه، ورود در رحمت خدا و خروج از آن، خروج از گناه است و. . .
از امام باقر عليه السلام دربارۀ ورود به كعبه پرسيدند، فرمود:
«الدُّخُولُ فِيهَا دُخُولٌ فِي رَحْمَةِ اللَّهِ وَالْخُرُوجُ مِنْهَا خُرُوجٌ مِنَ الذُّنُوبِ مَعْصُومٌ فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمُرِهِ مَغْفُورٌ لَهُ مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِهَ» .
«ورود بهكعبه، ورود در رحمت خدا و بيرون آمدن از آن، خروج از گناهان است. وارد شوندۀ به كعبه، در باقىماندۀ عمرش از گناهان مصون مىماند و گناهان گذشتهاش آمرزيده مىشود.» 2ورود به كعبه سبب خشنودى خداوند و باعث بخشش گناهان است
امام باقر عليه السلام فرمود:
«الدَّاخِلُ الْكَعْبَةَ يَدْخُلُ وَ اللَّهُ رَاضٍ عَنْهُ وَ يَخْرُجُ عُطُلاً مِنَ الذُّنُوبِ» .
«وارد شوندۀ به كعبه، در حالى وارد مىشود كه خداوند از او راضى است و پاك از گناهان بيرون مىآيد.» 3ورود به كعبه، ورود در حسنه و سبب خروج از گناه است
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
«مَنْ دَخَلَ الْبَيْتَ دَخَلَ فِي حَسَنَةٍ وَ خَرَجَ مِنْ سَيِّئَةٍ مَغْفُوراً لَهُ» .
«هركس بهدرون كعبه رود، دريك حسنه وارد و از يك گناه آمرزيده بيرون مىآيد.» 4امام باقر عليه السلام: ورود بهكعبه، ورود در رحمت خدا و بيرون آمدن از آن، خروج از گناهان است.
كعبه، خانهاى كه بنيانگذار و متولّى آن دو تن از انبياى الهى بودند:
وَإِذْ يَرْفَعُ إِبْرَاهِيمُ الْقَوَاعِدَ مِنْ الْبَيْتِ وَإِسْمَاعِيلُ. . . . 5