43علم در محضرتان اين مقدار استغاثه و دعا كردم و پاسخى نداديد، اما اين عرب باديهنشين را حاجت روا كرديد! و از حرم بيرون رفتم و متوجه نجف گرديدم. وقتى به نجف رسيدم، جناب شيخ انصارى (رحمه الله) به ملاقات من آمد و دو كيسه پول به من دادند و فرمودند: «با يك كيسه خانهاى براى خود بخر و با ديگرى به سفر حج مشرف شو و اين از جانب حضرت عباس (ع) براى تو رسيده است!» .
از اين سخن معلوم مىگردد كه خود شيخ انصارى ارتباطاتى اينگونه داشته است. اينها همه از نتايج زيارت است كه خيلىها تجربه كردهاند يا بيمار شفا گرفته يا قرضدار دينش ادا شده يا خانهاى براى او تهيه مىكنند و. . . در هر صورت زيارت چنين فوايدى دارد.
در زيارت چه آدابى را رعايت كنيم؟
عراقچى: از اولين آداب زيارت، مراعات ادب است. وقتى انسان به زيارت كسى مىرود، بايد ادب نگه دارد؛ با اذن دخول؛ با وضو و طهارت؛ با لباس نظيف و معطر وارد حرم ائمه معصومين (عليهم السلام) و اولياى الهى شود. وقتى هم مىخواهد زيارت بخواند، پشت به قبله و رو به سوى ضريح بايستد و بداند كه امام معصوم (ع) و اولياى خدا واسطه و شفيع در دنيا هستند و اعتقاد به امامت ايشان داشته باشد. اگر اينگونه به زيارت رفتيد، نوعا نتيجه مىگيريد و اگر نتيجه نگرفتيد، مثل جناب شيخ جعفر شوشترى قهر نكنيد و بدانيم همهكاره ايشان هستند و دنيا و آخرت را خدا به ايشان سپرده تا اداره كنند. الان هم امام زمان (عج) تمام عوالم هستى از غيب و شهود را اختيار دارد. حتى ملكوتيان هم با اذن امام زمان (عج) حركت مىكنند.