10 و داراى تقديرنامه اى متعدد در آموزش زبان عربى، مدرس كشورى دورههاى آموزشى روشهاى تدريس، كارشناس گروه عربى در وزارت آموزش و پرورش، و مدرس سازمان حج و زيارت و دانشگاه مىباشند. نويسنده براى نگارش كتاب زحمات بسيار متحمل شده و وقت بسيار صرف كردهاند. در حقيقت كتاب حاصل سكونت، زندگى و تجربيات نويسنده كتاب در اين كشورهاست. ايشان دوره عالى مكالمه را در دانشگاه دمشق گذرانده و با روش آموزش زبان در اين كشورها آشنايى دارند.
امتيازات اين كتاب بسيار است. از آن جمله:
چنانچه فراگير با دقت و ممارست، گام به گام با كتاب پيش برود؛ مىتواند به تسلط نسبتاً خوبى در شناخت و به كارگيرى گويش عاميانه سورى و لبنانى دست يابد؛ زيرا مبناى آموزش كتاب كاماً علمى است و همان گونه كه
پيشتر ذكر شد نويسنده تأليفات و تجارب بسيارى در آموزش عربى و نيز تأليف كتاب دارد.
نويسنده، آرام آرام يادگيرنده را با گويش سورى و لبنانى آشنا مىكند و در اين راه از دستور زبان فارسى استفاده هنرمندانهاى نموده است. تغييرات مهم در انواع كلمه را به خوبى براى خواننده تبيين مىكند.
پركاربردترين كلمات، جمات و ساختارهاى زبان عربى در همه جاى كتاب زينت بخش آن گرديده است؛ مانند انواع اسم مذكر و مؤنث، اسم مشتق، ضماير، اسم اشاره، اسم موصول، كلمات پرسشى، قيود مكان و زمان، اسامى روزها، فصلها و ماهها، انواع عدد اصلى و ترتيبى، انواع فعل، اصطلاحات و كلمات و جمات پر بسامد، گفتگوهاى روزمرّه و معروف و ...
اين كتاب عاوه بر اينكه مكالمه سورى و لبنانى را آموزش مىدهد به معرفى قواعد و ساختار اين گويش و مقايسه آن با زبان فصيح مىپردازد.
تمرينات و بخش استماع در كتاب در تقويت مهارتهاى چهارگانه زبانى