203گذشته چه قدر براى عتبات و آبادى آنها زحمت كشيده است؛ اما در حال حاضر مردم بسيار فقيرند و نياز به كمك دارند. ايرانىها هرچه مىفرستند، براى حرم مىفرستند؛ در حالى كه مردم انتظار كمك دارند و مىدانند ايرانىها دارند و مىتوانند كمك كنند. حرفهاى او را يك يادداشت كوتاه كرده، براى بازتاب فرستادم كه با اسم مستعار منتشر كرد.
آقاى شهرستانى مىگفت: دو سال پيش كه ما آمديم، به قدرى اينجا ويران و كثيف بود كه حد وحصر نداشت. وضع بهداشتى قدرى بهتر شده و مردم در انجام كارهاى اقتصادى فعالتر شدهاند. آقاى سيدعباس شهرستانى در جريان انتفاضه شعبان 91 در كربلا بوده است. ايشان گفت كه كربلا سيزده روز مقاومت كرد و از اين جهت خيلى هم شهيد داد. در آن زمان بخشى از بينالحرمين خانه و مغازه بود كه همه را تخريب كردند. همان زمان يك ديوارى هم دور بينالحرمين كشيدند و دو در براى آن گذاشتند تا بتوانند آنجا را كنترل كنند. بعدها آنقدر فشار آوردند تا اين ديوارها را برداشتند و اين فضا باز شد. تا به حال هم پول خانهها و مغازههاىتخريب شده را به مردم ندادهاند. حالا هم صحبت توسعه حرم است كه هنوز به جايى نرسيده است.
ايشان از اينكه در تغييرات جديد عراق، نوعى تمايل به غربزدگى در جوانان پديد آمده كه قبلا به خاطر فقر امكانش نبوده ابراز نگرانى مىكرد. معلوم است كه اين حالات روز به روز بيشتر خواهد شد.