11به صورت يك اثر هنرى جاودان انتشار يافت.
ايشان در شمارۀ 33 فصلنامۀ ميقات حج (پاييز 79) ضمن مصاحبهاى، شرحى از زندگى و كارهاى علمى خود را ارائه كرده است.
كتاب بهائيان
آگاهيم كه فرقۀ منحرف و ضالّۀ بهائيت در طول دوران پهلوى دوم، با حمايت مستقيم عناصر اين رژيم و حتى با حمايت شخص پهلوى، به رغم قسمى كه در دفاع از مذهب تشيع اثناعشرى ياد كرده بود، بسيار رشد كرد. تصور اينكه فردى بهايى با نام هويدا سيزده سال بر مسند نخست وزير بنشيند، آن هم در دولتى كه مدّعى دفاع از مذهب تشيع بود!، بسيار شگفت است؛ اما با توجه به ماهيت خبيث و كثيف پهلوى و اينكه در واقع مشتى رجاله و وابسته در آن دوره بر ايران اسلامى و شيعى حكمرانى مىكردند، اين امر چندان شگفت نيست. به جز هويدا، دهها تن از سران رژيم، بهايى بودند و با تمام وجود با آگاهى و حمايت خاندان پهلوى به حمايت از بهائيت پرداخته، در جهت ترويج آن تلاش مىكردند.
امام خمينى قدس سره ، رهبر روشن ضمير انقلاب اسلامى، با فراست دريافته بود كه حامى و بانى اصلى اين فعاليتها، دربار پهلوى است؛ بنابر اين، برخلاف بسيارى ديگر، نوك پيكان حمله را متوجه اين رژيم كثيف كرد و بحمدالله با سرنگونى آن نظام، بساط تبليغات آيين پوچ بهائيت هم برچيده شد.
با اين حال، در همان روزگار بودند كسانى كه با توجه به شدت فعاليت بهائيان، مصمم بودند در برابر تلاشهاى تبليغاتى و علمى آنان بايستند. اين كارها بيش از همه تبليغاتى بود و در اين ميان، يك كار پژوهشى گسترده كه بتواند تكيهگاه تحصيلكردگان و دانشجويان و طلاب باشد و ماهيت اين فرقۀ ضالّه را به لحاظ تاريخى، آن هم به صورت عالمانه نشان دهد، وجود نداشت.
اين وظيفه را استاد نجفى بر عهده گرفت. وى مدتها با حمايت برخى از تشكلهاى اسلامى كه اسنادى از اين گروه در اختيار داشتند، پشت كرسى تحقيق و تتبع نشست و