21با زائران و توصيه نمودن آنان به همراه بودن با روحانى و نظارت روحانى بر انجام اعمال زائران محقق مىشود.
12. اگر همسفران افرادى كمسواد هستند، مناسب است پس از خطبهاى كوتاه و سخنرانى، يك بار حمد و سوره و ذكر تلبيه قرائت شود. اين كار موجب آشنايى بيشتر زائران با حمد و سوره و تلبيه صحيح خواهد شد.
13. وسايل كمك آموزشى امروزه ثابت شده است كه آموزش به صورت سمعى - بصرى، فرايند يادگيرى را سريعتر و ژرفتر مىكند. از اين رو بايد سعى شود براى آموزش از تابلو (تخته و گچ) و ماكت كعبه و امثال آن استفاده شود. مىتوان از يك ماژيك و وايت برد سود جست و در هر جايى كلاس تشكيل داد.
14. در يك جلسه كيفيت شركت در نماز جماعت و كارهايى كه در آنها متابعت لازم است و كارهايى كه متابعت لازم نيست مثل تكتف و آمين گفتن، توضيح داده شود كه اين امر افزون بر اطلاع رسانى از سؤالات زيادى جلوگيرى مىكند.
15. تأكيد شود در تخيير ميان قصر و اتمام، اگر نماز را به جماعت خواندند تمام بخوانند.
16. تأكيد شود مردم وجوه خود را به امام جماعت محل يا نماينده مرجع خود بپردازند و حتى الامكان روحانى خود متصدى اخذ وجوه نشود.
17. در موارد احتياط واجب همه جا لازم نيست به مقلّد گفته شود كه مرجعش احتياط واجب دارد، بلكه همين كه مرجع فالاعلم اين احتياط را نداشته باشد طبق فتواى او عمل شود، كافى است.
18. وجوب استفاده از ما يَصّح السجود عليه در مواردى كه زائران در هتل يا منزل نماز را به جا مىآورند تذكر داده شود.
19. هنگام احرام بستن و گفتن تلبيه در ميقات بهتر است افرادى را كه قادر به ذكر تلبيه با جمع نيستند شناسايى كرده و جداگانه تلبيه را تلقين آنها نمود.
20. براى احرام از مسجد قديم شجره، با عدم امكان از مسجد قديم