22براى بانوان، جهت رعايت احتياط، مىتوان همه بانوان را پس از تلبيه در مسجد فعلى محاذى شجره قديم آورد و تلبيه را مجدداً القا كرد بدون اينكه بخواهيم مقلّدان بعض مراجع را از يكديگر جدا كنيم.
21. مشخص كردن محدوده سعى بين صفا و مروه براى زائران و اينكه نيازى به بالا رفتن از كوه صفا و مروه يا زدن پاها به كوه نيست و همين كه هنگام بالا آمدن به سنگ فرشهاى مسطح رسيديد، به صفا و مروه رسيدهايد و آن دور شما تمام شده است، چون محل سنگفرشهاى مذكور جزء صفا و مروه است.
22. توصيه مؤكّد شده كه اجهار به تلبيه و استلام حجر با توجه به ازدحام موجود بر زنان مستحب نيست.
23. اين تذكّر براى زائران مفيد است كه محل انجام تقصير در عمره لازم نيست حتماً در كنار مروه باشد بلكه مىتوانند در هر جاى ديگر نيز تقصير كنند. ولى بانوان توجه داشته باشند كه هنگام تقصير موهايشان در مقابل نامحرم آشكار نشود.
24. در روز دهم براى رمى جمره عقبه دقّت شود كه بعدازظهر، جمرات خلوت است و بسيارى از كسانى كه صبح از رمى ناتوانند، بعدازظهر به راحتى مىتواند رمى كنند. بنابراين، به صرف اينكه در صبح نمىتوانند رمى كنند نبايد نايب بگيرند و بايد صبر كنند و عصر رمى كنند. هر چند با توجه به تغييرى كه اخيراً در طول جمره عقبه دادهاند احتمال مىرود بيش از ظهر نيز ازدحام چندانى نباشد.
25. شايسته است احكام و مناسك را به زبان ساده بيان كنند و از كلمات ناآشناى علمى و فقهى بپرهيزند و توجه زائران را به انجام اعمال با نيت خالص معطوف نمايند.
26. احتياط هايى كه سبب بروز مشكل و عسر و حرج نمىشود اعمال گردد و از احتياط هايى كه موجب مشقت و وسوسه مىشود پرهيز شود.
مثلاً توصيه شده در تقصير عمره تمتع و عمره مفرده، ابتدا مو را كوتاه كنند، تا به احتياط برخى مراجع عمل شده باشد. نيز قبل از