205. در يك نصف جلسه برخى از فتاواى اهل سنت كه مورد ابتلا و سؤال زائران است توضيح داده شود و بر اين مطلب تأكيد شود كه آنان هم در فروعات فقهى اختلاف فتوا دارند كه آنان را به چهار مذهب فقهى تبديل ساخته است.
6. براى تصحيح نمازِ زائران اكتفا به قرائت حمد و سوره نشود بلكه ذكر ركوع و سجود و تشهد و سلام نيز كنترل شود.
7. براى آنكه زائران غلطهاى قرائت نماز خود را فراموش نكنند، مىتوان از قبل فرم چاپى قرائت و اذكار نماز را آماده كرد كه همين طور كه زائر قرائت خود را مىخواند، موارد غلط او يادداشت شود و بعد كاغذ را در اختيار او بگذارند، اين كار ضمن اصلاح قرائت زائر موجب جلب توجه او به اهتمام روحانى نسبت به اعمال و مناسك او مىشود.
8. در تصحيح اعمال زائران همچون وضو، غسل، نماز و غيره، نبايد فكر كرد كه افراد تحصيل كرده اعمالشان نيازمند تصحيح و آزمون نيست. مكرّر مشاهده شده افرادى كه تحصيلات عالى داشتهاند نيز در انجام وظايف شرعى خود، گرفتار مشكلات جدّى بودهاند.
9. برخى زائران از اهميت مسائل و احكام آگاه نيستند و آنها را ساده و روشن مىانگارند. مناسب است روحانى كاروان هنگام سخنرانى و بيان احكام، پس از طرح مسئلهاى، حكم آن را از زائران بپرسد. زائران حتماً با اختلاف پاسخ مىدهند. در اينجا روحانى، هم حكم مسئله را به صورت صحيح بيان مىكند و هم زائران را از اهميت مسائل و احكام آگاه مىسازد.
10. احكامى كه زائران با آن روبهرو هستند معمولاً زائران در سفر با احكام حساب سال و خمس، طهارت، نماز، نماز ميّت و غيره رو بهرو هستند كه لازم است روحانى كاروان مشكلات آنان را در اين موضوعات حل كند.
11. روحانى نقش مهمى در زدودن وسوسه و اضطراب از روحيه زائران دارد. اين تبيين احكام به صورت شفاف و همراهى روحانى