23بعد از بيرون آوردن همۀ لباسهايى كه پوشيدن آنها بر محرم حرام است، پوشيده شوند.
مسأله 103 اگر محرم اين دو لباس را بعد از لبيك گفتن به پوشد، تكرار دوبارۀ تلبيه بعد از پوشيدن آن دو واجب نيست هر چند احتياط مستحب است.
مسأله 104 لازم نيست لنگ ناف و زانو را به پوشاند و اگر به نحو متعارف باشد كفايت مىكند.
مسأله 105 گره زدن لنگ به گردن جايز نيست ولى سنجاق زدن و امثال آن و گره زدن بعض آن به بعض ديگر مانعى ندارد مادامى كه از صدق عنوان ازار خارج نشود. و اما در رداء گره زدن آن تا زمانى كه عنوان رداء بر آن صدق كند، بطور مطلق جايز است.
مسأله 106 در پوشيدن جامۀ احرام احتياط واجب آن است كه قصد تقرّب إلى اللّه را داشته باشد.
مسأله 107 جامۀ احرام بايد شرايط لباس نمازگزار را داشته باشد. بنا بر اين احرام بستن در جامۀ حرير يا جامهاى كه از اجزاى حيوان حرام گوشت يا مردار تهيه شده باشد و يا جامهاى كه به نجاستى نجس شده باشد كه در نماز از آن عفو نشده است كفايت نمىكند.
مسأله 108 لازم است جامهاى كه لنگ قرار داده مىشود نازك و بدننما نباشد، ولى بدننما بودن رداء اشكالى ندارد مشروط بر اين كه رداء بر آن صدق كند.
مسأله 109 وجوب پوشيدن دو جامۀ احرام مخصوص مردان است. ولى زنان مىتوانند در لباس خودشان به هر نحو كه هست محرم شوند چه دوخته باشد يا نباشد، مشروط بر اين كه شرايط لباس نمازگزار رعايت شده باشد.
مسأله 110 لباس احرام زن نبايد از حرير خالص باشد.
مسأله 111 لازم نيست لباس احرام، منسوج و بافتنى باشد بلكه اگر از پوست يا نايلون و پلاستيك باشد و عنوان لباس بر آن صدق كند و پوشيدن آن متعارف باشد نيز كافى است. و هم چنين اگر مثل نمد ماليده شده باشد و به آن جامه گفته شود و پوشيدن آن متعارف باشد، مانعى ندارد.
مسأله 112 اگر عمداً و از روى علم در هنگام احرام لباس دوخته را از بدن خود بيرون نياورد، صحّت احرام او خالى از اشكال نيست.
مسأله 113 طهارت از حدث اصغر يا اكبر شرط صحت احرام نيست.
محرمات احرام