30
10. حضرت داود (عليه السلام)
از انبياى بزرگ و پدر حضرت سليمان نبى (عليه السلام) است. از فرموده امام جعفر صادق (عليه السلام) به دست مىآيد كه حضرت داود (عليه السلام) براى جنگ با جالوت از مسجد سهله كه در سرزمين عراق است بيرون رفت. مرحوم صدوق \ در «من لا يحضره الفقيه» از امام صادق (عليه السلام) روايت كرده كه امام فرمود: مسجد سهله خانه حضرت ادريس (عليه السلام) است كه در آن دوزندگى مىكرد، و آن مكانى است كه حضرت ابراهيم از همانجا به جنگ عمالقه رفت، و از آنجا داود (عليه السلام) به جنگ جالوت رفت. 1
11. حضرت سليمان (عليه السلام)
در تاريخ زندگانى حضرت سليمان (عليه السلام) آمده است كه آن حضرت بر بساط خود مىنشست و در آسمان سير مىكرد. روزى در حال سير بود كه ناگهان بساطش سه مرتبه دور خود چرخيد؛ به گونهاى كه سليمان (عليه السلام) ترسيد كه سقوط كند؛ اما آن باد شديد آرام گشت و بساط در سرزمين كربلا فرود آمد.
سليمان به آن باد مأمور گفت: چرا آرام و بىحركت شدى؟ باد گفت: در اين مكان حسين (عليه السلام) كشته خواهد شد. سليمان پرسيد: حسين كيست؟ پاسخ داد: او سبط محمد مختار و فرزند على كرّار است. سليمان گفت: كشنده او كيست؟ پاسخ داد: معلون آسمانيان و زمين، يزيد است.
سليمان دستهاى خود را بالا برده، و يزيد را لعن كرد و انس و جن بر دعاى سليمان آمين گفتند. 2
12. حضرت ذوالكفل (عليه السلام)
پيامبر ديگرى كه در سرزمين عراق مدفون است، جناب ذوالكفل پيامبر، معروف به «حزقيل» مىباشد. ياقوت حموى در «معجم البلدان» در ذيل كلمه «برملاحه» مىنويسد: «مكانى است در سرزمين بابل نزديك حله. . . همچنين قبر حزقيل، معروف به ذىالكفل در همان مكان مىباشد» . 3
حضرت عبدالعظيم حسنى گويد: از امام جواد (عليه السلام) درباره ذوالكفل پرسيدم كه نامش چيست و آيا او از فرستادگان الهى بود؟ امام در پاسخ نوشت: «خداوند يكصدوبيستوچهار هزار پيامبر فرستاد كه سيصد و سيزده نفر از آنها جزو مرسلين هستند و ذوالكفل يكى از آنهاست.