166حجتالاسلام حكيم افزود:
اعتقاد ما به امام حسين (ع) و حقانيتش هيچگاه متوقف بر اين معجزه و امثال آن نبوده و نخواهد بود؛ بلكه اين عقيدهاى ريشهدار در ايمان ما به شخصيت امام حسين (ع) مىباشد كه از كلام نبى اكرم (ص) در فضايل امام گرفته شده است.
«علاء ضياءالدين» مدير موزه حرم امام حسين (ع) نيز به خبرنگاران گفت:
اين خاك مطهر از نزديكترين مكان به قبر شريف امام حسين (ع) برداشته شده و در ورودى موزه حرم درون ظرف شيشه اى قرارداده شد. اين تربت شريف از جمع آورى و مخلوط كردن چند مورد خاك كه متعلق به قبر شريف امام حسين (ع) بودند و نزد افرادى موثق از شهر كربلا به صورت موروثى محافظت مى شدند، به دست آمده بود و پس از انكه مخلوط شد در اين ظرف شيشه اى قرار گرفت. اين تربت پاك در اثناء مقتلخوانى در حرم به رنگ خون تازه درآمد.
شبكه عربى «كربلا» كه با مديريت توليت حرم مطهر اداره مىشود، اين حادثه بزرگ را در پوششى از مراسم عاشوراى حسينى سال 1434 قمرى به طور زنده و مستقيم پخش كرد. اين يك اتفاق عادى نيست؛ بلكه معجزهاى است كه در محل به خاكسپارى سيدالشهدا (ع) متبلور شده و اين خاك پاك است كه خداوند اين شرافت و قداست را به آن داده و اين توفيق را شامل حال آن كرده تا وديعهگاه جسم مطهر و مقدس سبط نبىاكرم و خامس آل كساء باشد.