25قرارداد. ميزان تقاضا در انبارهاى هتل با توجه به استفاده روزمره در رستوران معمولاً به سه دسته تقسيم مى شوند:
الف) پر مصرف ب) متوسط مصرف ج) كم مصرف
بنابراين توصيه مى شود كالاهاى پر مصرف نسبت به دو نوع ديگر به سهولت در دسترس باشد.
اصل ديگرى را كه در چيدن مواد و اجناس بايد در نظر گرفت "وجه تشابه" مى باشد زيرا اين روش تحويل كالا را ساده مى سازد. با درنظر گرفتن اين اصل كه در برخى مواقع يك شركت ممكن است دو كالا را با بسته بنديهاى مشابه در هتل توزيع نمايد كه اين موضوع وجه تشابه دربسته بندى احتمال دارد در خروج كالا طبق برنامه غذايى مشكلاتى به بار آورد لذا براى جلوگيرى از اين خطا بهتر است انباردار نسبت به تهيه اتيكت فارسى و نصب آن برروى اين نوع كالا اقدام نمايد تا از بروز چنين خطايى پيشگيرى شود. مثال: كارتن مربا و حلوا ارده كه از لحاظ شكل و قيافه خيلى شبيه بهم مى باشند.
- نكته ديگرى كه در چيدن اقلام بايد در نظر گرفت اندازه و حجم فيزيكى اجناس است به اين جهت درچيدمان انبار بايستى فضاى مناسب جهت اندازه و حجم مختلف اجناس درنظر گرفته شود.
- متأسفانه اغلب مشاهده شده كه در بعضى از انبارها، موادغذايى، لبنيات، و برخى كالاهاى شيميايى و اسيدى ديگر كه از نظر ايمنى و سلامتى ديگر اجناس در كنار هم مُضرند در يك محل نگهدارى مى شود و يا دو ماده شيميايى را كه تركيب آنها توليد انفجار مى كند در كنارهم قرار مى دهند. بنابراين مشخصات اجناس از نظر خواص آنها بايد مورد مطالعه قرارداده شود و نسبت به چيدن آنها در قفسه ها و يا پالتها اقدام گردد. بطور مثال اقلامى مانند نمك، شكر و ... باتوجه به نوع بسته بندى وخصوصيات فيزيكى آنها برروى پالت هاى پلاستيكى قرارگيرند. و در نهايت باتوجه به خصوصيات كيفى هريك از كالاها كه كالاهاى فاسدشدنى، مدت دار، ميوه و لبنيات را درانبارهاى هتل شامل مى شود دقت لازم در حفظ و نگهدارى و توزيع آن به داخل هتل جهت مصرف بايد صورت پذيرد و توزيع براساس ورود كالاها و تاريخ انقضاى آن صورت
-