335 پوشاندن عورت 6 موالات
شرط اول نيّت
يعنى بايد طواف عمره يا حج را به قصد قربت «إلى اللّٰه» به جا آورد. بنا بر اين اگر طواف را حتى در بعضى از شوطها بدون نيّت انجام دهد، مجزى نيست.
مسأله 177 در نيت، قصد قربت إلى اللّٰه و اخلاص براى خداوند تعالى شرط است. بنا بر اين بايد عمل را به قصد اطاعت امر الهى انجام دهد و اگر آن را به قصد ريا به جا آورد معصيت كرده و عمل او باطل است.
مسأله 178 در نيت طواف بايد تعيين كند كه طواف عمره مفرده است يا طواف عمرۀ تمتع. و هم چنين تعيين كند كه طواف حجة الاسلام است يا حج نذرى يا حج استحبابى. و در صورتى كه طواف را به نيابت از ديگرى به جا مىآورد، آن را نيز قصد كند.
مسأله 179 لازم نيست نيت طواف بر زبان جارى شود و يا آن را در دل بگذراند، بلكه همين اندازه كه قصد انجام عمل را دارد كافى است.
شرط دوم طهارت از حدث اكبر و اصغر
مسأله 180 طهارت از حدث اكبر و اصغر در همۀ اقسام طواف واجب شرط است.
مسأله 181 اگر شخصى كه حدث اكبر يا اصغر داشته، طواف واجب به جا آورد، طواف او باطل است اگر چه از روى چهل يا نسيان باشد، و بايد دوباره طواف و نماز آن را به جا آورد اگر چه بعد از اتمام اعمال عمره يا حج متوجه عدم طهارت خود شده باشد.
مسأله 182 طهارت در طواف مستحبى شرط نيست ولى براى نماز آن بايد طهارت داشته باشد. البته، كسى كه جنب يا حائض است جايز نيست وارد مسجد الحرام شود.
مسأله 183 اگر هنگام طواف كردن حدث اصغر عارض شود، چند صورت دارد:
1 در صورتى كه حدث اصغر پيش از تمام شدن نصف دور چهارم يعنى قبل از رسيدن به مقابل ركن سوم كعبه مشرفه، عارض شود، واجب است طواف را قطع كند و بعد از طهارت آن را اعاده نمايد.
2 در صورتى كه بعد از نصف دور چهارم و قبل از پايان آن عارض شود، بايد طواف را قطع كند و بعد از تحصيل