21مىكوشد، معيارهاى عدالتِ راوى ازديدگاه حديثپژوهان و رجاليون اهل سنت و پذيرش يا عدم پذيرش روايت از راويانى را كه گرايشات مذهبى دارند، بررسى كند. در اين پژوهش، سعى شده است با استفاده از معيارهاى رجاليون اهل سنت، به تضعيف رواياتِ منقول از راويان شيعى، بهدليل تشيع و تمايلات مذهبى خدشه وارد شود.
ضرورى است از رهنمونهاى حضرت حجتالاسلام و المسلمين غيب غلامى و حضرت حجتالاسلام و المسلمين آل مجدد شيرازى (زيدعزهما) كه در بهسامانرسيدن اين پژوهش نقش جدى داشتهاند، صميمانه قدردانى و تشكر نمايم. همچنين از دستاندركاران محترم پژوهشكده حج و زيارت كه با پيگيرىهاى مسئولانه، زمينه انتشار اين مجموعه را فراهم آوردند، صميمانه تشكر نمايم.
در پايان، هرچند نويسنده پس از درك خلأ در اين زمينه، با قصد خدمت به جهان اسلام كوشيده است در حد توان علمى، اين مجموعه را تدوين نمايد؛ اين نوشتار را خالى از ضعف و نقد علمى نمىداند، و ديدگاههاى انديشمندان اين حوزه را راهگشاى فعاليتهاى علمى آينده خود مىداند. ازاينرو اميد است كه ديدگاههاى سودمند و راهگشاى خود را به نشانى پست الكترونيك: afzal1442@gmail.com ، ارسال نماييد تا بر غناى اين مجموعه افزوده گردد.
قم مقدس
1435/2/13 ه.ق
1392/9/25 ه.ش