13مؤلف تاريخچه مفصلى براى منبر پيامبر(ص) آورده است. از كارهاى زيباى مؤلف، يادآورى از كتيبههاست؛ گاهى مطالب كتيبهها را نيز آورده است. به عنوان نمونه:
در صحن مسجد هم در بالاى اسطوانهها اسامى أئمه اثناعشر صلواة الله عليهم اجمعين و اسامى عشره مبشّره و حضرت حمزه و عباس را به آبطلا نوشتهاند و هيچ متعرّض اسم معاويه خال المؤمنين نشده است كه اسم او را هم نوشته باشند.
مؤلف درباره قبرستان بقيع و تاريخچه آن، مطالب ارزشمندى ذكر مىكند و نام بسيارى از دفنشدگان در اين قبرستان را مىشمارد. مؤلف قبر چهار امام مظلوم شيعه(عليهم السلام)، قبور فرزندان پيغمبر(ص) و همسران آن بزرگوار را با توضيحاتى آورده است و راجع به ساخت بناهاى قبور ائمه بقيع(عليهم السلام) مىگويد:
اصل بناى بقعه أئمه بقيع(عليهم السلام) را مجدالملك رادستانى قمى بنا نموده و او يكى از وزراى سلاطين سلجوقى بود؛ آثار خير او بسيار است و قبه عثمان بن مظعون كه اول كسى است كه حضرت رسول(ص) او را در بقيع دفن نموده و اصحاب خاص آن حضرت است؛ آن را هم مجدالملك رادستانى ساخته است.
مؤلف بعد از توضيحات درباره بقيع، در ادامه به مقبره حضرت حمزه در احد و شهداى احد، مسجد فتح، كتيبههاى اين ابنيه و قبر حضرت حمزه در وادى صفرا مىپردازد.