292عمارت را تخريب كرد، اموال بسيار زيادى را خرج نمود و آن عمارت قديمى را به شكل يك عمارت باشكوه و زيبا بازسازى كرد. عمارتى كه عضدالدوله آن را بازسازى نمود، قبل از عمارت كنونى، وجود داشته است.
بدون شك، ميزان اشتباه ديلمى در ارتباط دادن عمارات هارونالرشيد، به عمارت عضدالدوله واضح است. همچنين مبالغهاش درباره اقامت نزديك به يك سال عضدالدوله و لشكريانش در جوار آن عمارت، هنگام تكميل بناى آن، بسيار روشن است؛ زيرا به دليل اشتغال عضدالدوله به جنگهايى كه در نقاط مختلف سرزمين فارس و عراق رخ مىداد، نمىتوان اطمينان يافت كه وى بتواند چند ماه در عراق اقامت نموده باشد. سيد جعفر بحرالعلوم در كتاب خود «التحفة» داستان اقامت عضدالدوله در نجف اشرف را به مدت نزديك به يك سال تكرار مىكند؛ بدون آنكه به اين نكته مهم توجه نمايد يا آن را تجزيه و تحليل كند. اما محمدجواد فخرالدين در كتاب «تاريخ النجف حتي نهاية العصر العباسي»، به اين نكته توجه مىكند و در اينباره مىگويد:
گويا ديلمى در اينباره، خيلى مبالغه كرده است؛ زيرا اين مسئله كه عضدالدوله به مدت يك سال كامل، به منظور ساختن عمارت مرقد اميرمؤمنان(ع) و نظارت بر آن، در نجف اقامت كند، قابل تصور نمىباشد. علت اين مسئله آن است كه وى يك دولتمرد است و وظايف و مسئوليتهاى ادارى و سياسى فراوانى دارد.
نه تنها اين روايت ديلمى، بلكه بيشتر مطالبى را كه ديلمى درباره عمارت ضريح مطهر امام على(ع) آورده است، سخت مىتوان به آن اطمينان نمود. علت اين بىاعتمادى، در كجفهمى، ناآگاهى و مبالغههايش نهفته مىباشد.