271 محرابى وجود دارد و كنار ديوار شمالى مقبره، قبر امام اسماعيلى مىباشد كه روى آن سايبانى بر چهار ستون مرمر كوچك ساخته شده است. (تصوير 143) اين سايبان در بازسازى اخير زيارتگاه، به دست بُهرههاى هند ساخته شده، و شيوه معمارى اسلامى هندى در آن مشهود است. روى قبر، لوحِ سنگى جديدى وجود دارد كه صاحب اين قبر را «امام رضىالدين عبدالله»، در گذشته 289ه .ق معرفى كرده است. تا چند سال پيش، در ديوار مجاور قبر، قطعه سنگى قديمى حاوى نقش برجسته يك طاووس وجود داشت. اما نگارنده در آخرين بازديد خود از اين زيارتگاه، متوجه شد كه اين سنگ از آنجا برداشته شده يا از بين رفته است.
مسجد داراى پنج زاويه است كه سه زاويه در سمت غربى و دو زاويه ديگر، در سمت شرقى آن قرار دارد كه در هر يك، محرابى نيز تعبيه شده است. بنابراين با احتساب دو محراب موجود در شبستان و مقبره، تعداد محرابهاى مسجد به هفت عدد مىرسد كه وجه تسميه بنا به مسجد هفت محراب را مىرساند. 1
2. زيارتگاه امام احمد الوفى در شهر «مصياف»
اين مزار بر كوه نسبتاً مرتفعى، در فاصله كمتر از 5 كيلومترى غرب شهر مصياف قرار دارد. اين كوه در گذشته به «جبل القاهر» شناخته مىشده است. اما امروزه با توجه به وجود مزار احمد الوفى در آن، به «جبل المشهد» شهرت يافته است. اين مزار به نام «مشهد عالى» نيز شهرت دارد و در زبان عامه مردم، مشهد على گفته مىشود. شهر مصياف كه در 45 كيلومترى غرب شهر حماه قرار دارد. در گذشته، از مراكز مهم اسماعيليان در شام، و پايتخت «راشدالدين سنان»، رهبر اسماعيليان شام در قرن ششم ه.ق، بوده است.
درباره امام يا ائمه مدفون در اين مزار، همانند مزار امام اسماعيل در سلميه، ميان