30مكانها نگه دارند. خداوند در قرآن مىفرمايد: وَ مَنْ دَخَلَهُ كٰانَ آمِناً ؛ «هركس داخل مسجدالحرام شود [از هر نظر] در امان است». (آلعمران: 97)
اگر در مسجدالحرام به زن و مرد اجازه داده شده است به صورت اختلاط به عبادت و طواف و نماز و ديگر مناسك عمره و حج بپردازند، به اين دليل است كه عظمت اين مكان موجب مىشود زن و مرد از حريم عفاف خارج نشوند. همچنين اگر به زنان دستور داده شده است در حال احرام، گردى صورت خود را باز نگه دارند، به اين دليل است كه آزمونى براى ايمان مردان باشد و روشن شود آيا آنها به حدى از رشد و كمال رسيدهاند كه در اين شرايط، عفت خود را حفظ كنند يا خير؟!
ماجراى چسبيدن دست زن و مرد نامحرم در حال طواف
زنى دوركعبه طواف مىكرد و مردى نيز پشت سر آن زن مىرفت. لحظهاى آن زن بازوى خود را از چادر بيرون آورد تا كعبه را لمس كند. ناگهان آن مرد دستش را دراز كرد و روى بازوى زن گذاشت. خداوند دست آن مرد را به بازوى زن چسباند. مردم ديدند و ازدحام كردند، چنانكه راه عبور بسته شد. كسى را نزد امير مكه فرستادند و امير مكه فقها و علما را حاضر كرد و آنها فتوا دادند كه بايد دست مرد را ببرند؛ زيرا آن مرد مرتكب گناه شده است. امير مكه كه از فتواى علماى مكه قانع نشده بود، گفت: «آيا در اينجا از خانواده پيامبر اكرم(صلى الله عليه و آله ) كسى هست؟» گفتند: «بله، حسين بن على(عليه السلام) اينجاست».
امير مكه كسى را نزد امام حسين(عليه السلام) فرستاد. امام حسين(عليه السلام) تشريف