11در حوزه موضوعى خاص، جايگاه و ارزش ويژهاى در ارائه خدمات علمى دارد. در اهميت كتابشناسى، همين بس كه بدون وجود آن هيچ تحقيق و پژوهشى به طور كامل سامان نمىيابد. رجوع به كتابشناسى مشخص مىكند كه در چه زمينههايى تحقيقات صورت گرفته و در چه زمينههايى دچار كمبود پژوهش هستيم و به نوعى مسير تحقيقات را معين مىكند. نيز وجود كتابشناسى در هر موضوعى، از هدر رفتن وقت پژوهشگران آن حوزه در جستجوى منابع جلوگيرى مىكند. همچنين نمايى از پژوهشگران حوزهاى خاص را نشان مىدهد و اين براى مراكز پژوهشى كه به دنبال شناسايى پژوهشگران مرتبط هستند، فايده بسيار دارد.
با عنايت به موارد فوق، پژوهشكده حج و زيارت بر آن شد تا كتابشناسى جامعى از نقدها و رديههاى نوشته شده توسط انديشمندان مسلمان بر افكار و عقايد وهابيت تهيه و در اختيار پژوهشگران قرار دهد. از اين رو، كتابشناسى نقد وهابيت تهيه و تدوين شد. در اين كتابشناسى اطلاعاتِ آثار و نوشتههاى علما و نويسندگان شيعه و سنى در نقد فرقه وهابيت از ابتداى ظهور اين جريان تا زمان حاضر آمده است. همچنين تمامى آثار اعم از كتاب، رساله، پاياننامه و مقاله در دامنه تحقيق مورد بررسى قرار گرفتهاند.
با بررسى جامع كتابخانهاى و اينترنتى محقق تا تابستان /1391شوال 1432قمرى مشخص گرديد كه حداقل 2383 اثر در نقد اين فرقه به رشته تحرير درآمده است. از مجموع آثار شناسايى شده، 1763مورد نوشتههاى نويسندگان شيعى و 620 مورد آثار نويسندگان اهل سنت است. همچنين از بين آثار شيعيان، 1124 موردكتاب، 445 مقاله و 194 پاياننامه حوزوى و دانشگاهى هستند.
اطلاعات گردآورى شده به دو بخش تفكيك شده است: در بخش نخست، آثار نويسندگان اهل سنت و در بخش دوم آثار نويسندگان شيعه معرفى و به صورت الفباى نام نويسندگان مرتب و تنظيم شده است. نام نويسندگان ايرانى و شيعه براساس فهرست مستند اسامى مشاهير و مؤلفان (تهران، كتابخانه ملى) و نام نويسندگان اهل سنت بر اساس پايگاه