9آداب تشرفشان، راههاى حفظ شخصيت زن مسلمان و گروهبندى بانوان در صورت نياز در اداره روانتر و صحيح برنامههاى جلسات و مناسك بانوان، شناسايى فرهيختگان كاروان و استفاده از آنان در برنامهها.
3. بانوانى كه به تنهايى مشرف مىشوند، اجازه شوهر خود را جهت نذر در صورت نياز به احرام قبل از ميقات داشته باشند.
در ساير موارد با آقايان مشترك هستند.
*ب: در مدينه
1. مدينه حرم پيامبر و حريم زهراى مطهر و زينب كبرى سلام الله عليهم است و بهترين محل براى شناخت بانوان نمونه صدر اسلام است، آنان كه پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) درباره جايگاه ارزشمندشان مطالبى بيان داشتهاند، همانند ام الائمه و سيدة نساء العالمين كوثر پيامبر و حامى ولايت فاطمه زهراء(عليها السلام)، فاطمه بنت اسد و خدمات شايان وى به اسلام و پيامبر، امالبنين همسر على(عليه السلام)، صفيّه عمّه پيامبر و حضورش در احد، زينب كبرى و جلسه تفسير قرآن و همگامى با سيّد الشهداء(عليه السلام)، ام سلمه همسر پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) و خدمات وى، و همسر حنظله غسيل الملائكه كه دختر عبدالله ابن ابىّ بود، ولى اين عروس يك شبه با درايت تمام فرزند حنظله را براى جبهه اسلام تربيت كرد، و ساير بانوان با شرافتى كه در صدر اسلام درخشيدند و در تاريخ الگوى ديگران گرديدند.
2. مدينه و مكه سرزمين ارزشمند وحى است. بهرهگيرى از تفسير آيات قرآن ويژه بانوان، روان آنان را با خاطرات زمان نزول وحى در مكان نزول و محتواى آن آميخته مىسازد. در اين راستا از آيات سوره احزاب، سفارشهاى قرآن به همسران پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) آياتى از سوره نور، آيات مربوط به مسائل خاص بانوان مىتوان بهره گرفت.
3. بانوان را در تنظيم برنامههاى شبانهروزى در رفتن به حرم و حضور در جلسات، استراحت، مطالعه در تاريخ گذشتگان به ويژه نقش بانوان عصر پيامبر در فراگيرشدن اسلام و حمايتهاى فراوان