10آنان از همسران سلحشورى كه بيشتر ايام را در جبهههاى دفاع از اسلام سپرى مىكردند و وظايف ما در قبال آنان، قرائت قرآن و غيره توصيه كنيد.
4. در رفت و آمد به مسجد النبى و يا مسجد الحرام به ويژه پس از اتمام نمازها وسايل نقليه با تراكم جمعيت زائر روبهروست، بانوان سعى كنند با تأخير از مسجدالنبى و مسجدالحرام خارج گردند تا با تراكم روبهرو نشوند و در تراكم توجه به پيران و اموال خويش و رعايت مسائل شرعى در اين شرايط داشته باشند.
5. شور و اشتياق زياد به زيارت خانه خدا و دلهره و اضطراب از عدم موفقيت درانجام صحيح اعمال دو عامل ناهنجار زاست. البته هر كدام در حد اعتدال مطلوب است تا دقت در اداى مناسك باشد. فريادهاى تكرار تلبيه بانوان در مسجد ميقات يا ادعيه در مطاف، مسعى و يا استلام و تقبيل حجر الاسود و غيره زاييده شور و اشتياق زايدالوصف است و افسردگى، انزواطلبى، يأس از رحمت الهى، حيضهاى زودرس، و لك ديدنها و مانند آن نتيجه دلهره و اضطرابهاست. به آنان اطمينان داده شود كه اعتدال و دقت در همه موارد موجب صحت اعمال و رضايت الهى است. در تكرار اذكار و تلبيه حتماً رعايت كنند كه آن را آهسته بگويند.
6. جمعى از بانوان لباس احرام آماده از بازار تهيه مىكنند. بعضى لباسها بسيار نازكند و اگر محرم عرق كند حالت پوشش آن بسيار كم مىشود. بنابراين لازم است در مدينه قبل از حركت حتماً لباس و ضخامت آن بررسى شود. در اين سالها كه حج در فصل زمستان برگزار مىشود شايد پوشيدن پيراهنى همرنگ زير لباس احرام براى بانوان بهتر باشد.
7. بانوان زائر سراسر جهان اسلام در حرمين شريفين بيش از وطن خودشان مقيد به پوشش و حجاب خود هستند. در اين بين مواردى نيز ديده مىشود كه خانمهاى زائر از چادرهاى رنگى و يا لباس تنگ استفاده مىكنند كه اين حركت با منش و توصيههاى اولياى دين همخوانى ندارد.