28بقعۀ آن امامزاده را تجديد عمارت كردهاند و تازه و منقّح نمودهاند؛ و در آن بقعه علامت دو قبر است كه هر يك ضريح على حده دارند، اسم يكى هادى و اسم ديگرى علىنقى است. از قرارى كه مُتولى آنجا تقرير كرد از احفاد حضرت امام موسى كاظم عليه السلام مىباشند و در كتاب بحرالانساب، هادى را از اولاد امام موسى كاظم عليه السلام نوشته و در ميان اولاد محسن بن امام موسى كاظم هم هادى نام هست. چون نيكى در لغت تركى به معنى تازه است از اين عبارت چنين معلوم مىشود كه در قديم آثار قبر آنها ظاهر نبوده بعدها نمودار شده است. و در سمت يمين مهمانخانه نيز تپۀ مخروطىِ مرتفعى ديده شد كه به حالت طبيعى واقع شده است.
عصر جمعه سيزدهم شهر رمضان از مهمانخانه نيك امام روانه مهمانخانه زياران و قشلاق شدم و مسافت آن سه فرسخ و نيم است. اين مهمانخانه هم شبيه به مهمانخانۀ حسارك است و تا عصر شنبه در آن مهمانخانه توقف شد. قريب به غروب روز جمعه كه به اين مهمانخانه مىآمدم پنج نفر سواره قزاق نانكلى كه ساكن قريۀ هشتگرد هستند به جلو آمده و در سر راه ايستاده بودند. به قاعدۀ معمولۀ خودشان بناى اسبتازى و بازى گذاشتند و خيلى خوب از عهده برآمدند. يكى از آنها از شدت عجله بر زمين خورده كلاه و عرقچين او از سرش افتاده و در نهايت چابكى برخاسته سوار شد و به اسبتازى مشغول گشت. انصافاً سوار قزاق ايرانى خيلى باشكوه هستند و نيكو تربيت شدهاند.
عصر شنبه چهاردهم رمضان از مهمانخانه كونِدِه است كه آن هم مانند مهمانخانه حصارك است و از هر جهت مزيّن و منقح. آنچه مشاهده شد در راه قزوين علاوه بر چهار مهمانخانه مزبوره، سيزده باب قراولخانه نيز در امامزاده معصوم و نزديك پُل رودخانه كرج و كريمآباد ملكى جناب حاجى ملاعلى مجتهد - سلمهالله - و محاذى قلعۀ عبداللهخان و در محاذات باغات كلاك و محاذى چمن كمالآباد و در سر پل كردان و در باغات هَشتگرد و باغات هيو و محاذى كرنه و محاذى يونسآباد و محاذى بيدستان و اول باغات قزوين ساختهاند و پنجاه و دو پُل بر روى مجراى آب و سيل بنا كردهاند كه كالسكه و عراده به سهولت عبور مىكند و تسطيح اين راه و ساختن مهمانخانهها و پُلها و قراولخانهها تماماً باهتمام جناب امينالسلطان و مراقبت آقاباقر ارباب به اتمام رسيده است و الحق خوب ساختهاند.