25داد كه ميان جريان وهابيت و مسؤولان عربستان در اين رابطه، افتراق روشنى وجود دارد.
در اوّلين دعاى كميلِ مدينه بعد، كه در حقيقت سوّمين دعاى كميل برگزار شده در اين شهر نورانى بود، تعداد محدودى از وهابىها تصميم حمله به مراسم را داشتند كه توسط سعوديها به شدّت با آنان برخورد شد و شمارى از آنها دستگير شدند. بحمداللّٰه علىرغم اين مسائل، هر چهار دعاى كميلِ مدينه قبل و مدينه بعد، با حضور گستردۀ زائران و با معنويتى خاص برگزار گرديد.
4 . مراسم برائت از مشركين:
در حج 82 مراسم برائت از مشركان در صحراى عرفات بسيار با شكوه انجام شد، البته در شب عرفه تا نزديكىهاى صبح اجازه نداده بودند خيمهها را براى برگزارى مراسم آماده كنند، وقتى ما به عرفات آمديم و برخوردى كه با مسأله صورت گرفت، رفع مانع شد و به سرعت خيمهها براى مراسم برائت آماده گرديد. از زمانى كه بنده عهدهدار مسؤوليت حجاج ايرانى بودهام؛ يعنى در طول چهارده سال گذشته، شركت حجاج غير ايرانى در مراسم برائت محسوستر بود. متن فارسى و برگردانِ عربىِ پيام مقام معظم رهبرى در اين مراسم قرائت و شعارهاى كوبندهاى بر ضدّ آمريكا و اسراييل و استكبار جهانى داده شد.
5 . مراجعه گسترده زائران غير ايرانى به بعثه:
ويژگى ديگر حج 82 ، گستردگى مراجعۀ زائران غير ايرانى به بعثۀ مقام معظم رهبرى بود؛ به شكلى كه گاهى اوقات محل اختصاص يافته به آنان، به دليل كثرت جمعيت، گنجايش پذيرش افراد جديد را نداشت و اين امر نشان مىدهد كه جمهورى اسلامى ايران نقطۀ اتكا و اميد مسلمانان است و اين اميد روز بهروز افزونتر مىشود.
6 . ديدار با رؤساى بعثهها:
بعثۀ مقام معظم رهبرى با 16 نفر از رؤساى بعثههاى حجّ ديگر كشورها؛ چون وزير حج الجزاير، وزير حج و اوقاف يمن، رؤساى بعثههاى افغانستان، عمان، عراق، حزباللّٰه