274 اسم فعاليت مىكرد. 1 برخى نيز او را امامى دانستهاند كه با امامان اسماعيلى الموت ارتباطى نداشته است. اما ديگران معتقدند كه او تنها نماينده امام و حجت وى بوده، و با امامان اسماعيلى در ايران ارتباط داشته است. 2
راشدالدين سنان در سال 588ه .ق درگذشت. پژوهشگران اسماعيلى سوريه معتقدند كه او در كوه مشهد (همين مزار) دفن شده است. اما به نوشته فرهاد دفترى، او در قلعه كهف 3 از دنيا رفته است 4 و وجود مقبره ديگرى منسوب به وى نزديك همين قلعه 5، احتمال دوم را تقويت مىكند.
زيارتگاه امام احمد الوفى، بنايى هشت ضلعى است كه گنبدى نيمكرهاى و سفيدرنگ دارد. نماى بنا، با سنگ مرمر سفيد پوشانيده شده است. (تصوير 145) ورودى مقام در ضلع شرقى آن قرار دارد. داخل بنا، دو قبر بزرگ، به طول 4 متر، و دو قبر كوچك، به طول 2 متر، به چشم مىخورد. يكى از آن دو قبر بزرگ، براى راشدالدين سنان است كه در نيمه شمالى بنا قرار دارد.
قبر ديگر، براى احمد الوفى است كه ميان مزار قرار دارد. اما دو قبر كوچك، كنار قبر احمد الوفى در نيمه جنوبى بنا مىباشد و به دو امام محمد التقى و عبدالله الرضى منسوب است. اما به نظر مىرسد كه اين دو قبر، تنها جنبه نمادين دارد. همه اين قبور با پارچههاى سبزرنگ يا سجاده و قاليچه پوشيده شده است. (تصوير 146)