21در آن، سنگنگارههايى يافت مىشود. گمان مىرود كه اين سنگنگارهها، با نقشهايى از گاوهاى وحشى و اسبهاى شخمزننده، از قديمىترين آنها باشند كه به الگوى نقشهاى صخرهاى در منطقه «كلوه» شباهت دارد و كلوهنيز در شمال شرق تبوك قرار دارد. برخى از اين اشكال حيوانى، با دايره و نقطه تزيين شدهاند. همچنين گمان مىرود، اين تزيينها متعلق به هزاره پنجم پيش از ميلاد باشد.
كهنترينِ آنها حدود شش هزار سال پيش از ميلاد نگاشته شده و جديدترين آنها هزار تا چهار هزار سال پيش از ميلاد؛ اما سنگنگارههاى خيبر و پيرامونآن (به جز حدب حمر) متعلق به دورههاى جديد است؛ چراكه بيشتر نقشهاى آن «شتر و اسب» است. اين نقشها، در شمال شرق خيبر در كوه «عطوى» و كوههاى «حرضه» پراكنده است؛ درحالىكه در «المشرفه» نقش گاوهايى با شاخهاى بلند و صحنه شكار شترمرغ وجود دارد. در وادى «وطيح» نيز نبردهايى با نيزههاى بلند و بر پشت اسبها به تصوير كشيده شده است. همچنين در اين منطقه، نقاشىهايى از گاوها و بزهاى كوهى وجود دارد كه شبيه نقشهاى موجود در «جبه حائل» است. در اين نقاشىها از شيوه نقاشى چوبى استفاده شده و در آن شكلانسانها و حيوانها بهگونهاى ترسيم شده كه به شكل چوبهاى كنار هم گذاشته شده و متقاطع با يكديگر درآمدهاند.
در روستاى «العين»، در فاصله 24 كيلومترى شمال شرق خيبر نيز سنگنگارههايى وجود دارد كه دربردارنده شكل انسانها و بهشيوه چوبى ترسيم شدهاست. همچنين در اين مكان، نقش بزهاى كوهى با شاخهاى بلند نيز فراوان يافت مىشود.