5كتاب، معرفى كوتاهى از آن كتاب نيز آمده است. كتاب در يازده فصل تدوين شده كه عبارتاند از: قرآن و تفسير؛ آداب، اخلاق، اسرار و معارف حج؛ احكام و مناسك؛ اعتقادات؛ آثار تاريخى؛ ادعيه و زيارات؛ سفرنامه ها و خاطرات؛ حج در آينه شعر و ادب؛ نشريات امور اجرايى حج؛ آثار متفرقه؛ كتب و نشريات به زبانهاى خارجى.
اما در باب زيارت هم از قرون اوليه اسلامى، آثارى نوشتند و در دوره جديد چند كتابشناسى عرضه شد. مهمترين اثرى كه از سده چهارم بر جاى مانده كامل الزيارات ابن قولويه قمى است. پس از آن كامل الزيارت يا مزار نوشته شهيد اول اهميت دارد.
اما از كتابشناسى ها، بخشى از موسوعه الزيارات المعصومين (ع) از آقاى رفيعى پور است. كه چهارصد كتاب زيارتى را معرفى كرده و بسيار مهم است. دوم كتابشناسى مستقل زير اهميت دارد:
كتابشناسى زيارت: كتابشناسى زيارت، مزار، زيارتگاه هاى اسلامى، توسل، شفاعت، تبرك، به كوشش سيدرضا باقريان موحد، تهران، نشر مشعر، چاپ 1، ،400ص.
گزارشى از مهمترين كتابهاى درباره زيارت به زبان فارسى يا عربى كه نوشته يا ترجمه شده و در ايران چاپ يا پخش شده است. گردآورنده در بخش اول يكصد كتاب مهم درباره زيارت و مزار و زيارتگاه و موضوعات مرتبط را برگزيده و به صورت توصيفى معرفى كرده است. در بخش دوم با عنوان «كتابشناسى غير توصيفى زيارت» اطلاعات مأخذشناسى 562 اثر را آورده است. همچنين در بخش سوم با عنوان «نسخه شناسى زيارت» برخى از نسخه هاى خطى درباره زيارت معرفى شده است. آثارى كه در اين كتابشناسى آمدهاند، حداكثر تا سال 1386 شمسى چاپ شدهاند.
مناسب است از كتابشناسى ديگرى با عنوان كتابشناسى امامزادگان و بقاع