17طلب حاجت مادى برآمده و حضرت در حين نماز و در حال ركوع انگشترى خويش را به سائل بخشيدهاند كه خداوند از ايشان به عنوان ولى مردم و مؤمنين بعد از خدا و رسول ياد كردهاند.
3- «يٰا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مٰا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمٰا بَلَّغْتَ رِسٰالَتَهُ وَ اللّٰهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النّٰاسِ إِنَّ اللّٰهَ لاٰ يَهْدِي الْقَوْمَ الْكٰافِرِينَ ». 1
اين آيه شريفه كه قبل از حادثه غدير نازل شده مؤكداً پيامبر را به تعيين جانشين بعد از خود و اجراى حادثه عظيم غدير خم وا مىدارد.
و اما اشكالات وارده بر اين آيات:
1- آيه سوم از سوره مائده در وسط آيه آمده و قبل و بعد آن در خصوص مواد غذايى صحبت كرده حال چگونه مىتواند راجع به جانشينى على عليه السلام باشد.
2- آيه 55 از سوره مائده بصورت جمع آمده است و لذا نمىتواند در خصوص يك نفر باشد. (الذين - يوتون - راكعون)
3- آيه 67 از سوره مائده نيز، اگر قبل و بعدش را توجه كنيم راجع به يهوديت است و لذا ارتباطى با مسألۀ جانشينى در روز غدير خم ندارد.
پاسخ به اين اشكالات:
در پاسخ به اين اشكالات بايد گفت: كه اگر قبل و بعد آيات با وسط آيه نمىخواند آيا اين به منزله تحريف نيست يعنى بر فرض صحت ادعاى كسى كه بر آيه اشكال وارد مىكند آيا عدم هماهنگى تمامى اجزاى يك آيه به معنى تحريف آن آيه نيست؟ يعنى بايد نهايتاً قائل شويم كه آيات جابجا شدهاند كه اين همان حرف مستشرقين است كه قايل به تحريف قرآن هستند.