19فرمود: همانا «جفر سفيد» نزد من است. گفتم در آن چيست؟ فرمود: زبور داود و تورات موسى و انجيل عيسى و صحف ابراهيم و حلال و حرام و مصحف فاطمه. بر اين باور نيستم كه در مصحف چيزى از قرآن باشد. در آن [ جفر سفيد] است آنچه مردم به ما نيازمندند - و ما به كسى نيازمند نيستيم - حتى مجازات يك تازيانه و نصف تازيانه و يكچهارم تازيانه و جريمۀ خراش.»
اين روايتها و همگنان آنها، پيش از هرچيز نشانگر عظمت، جلالت و بىبديلى شخصيت حضرت زهرا است.
البته شخصيت والا، و جايگاه بلند «صديقۀ طاهره» در آموزههاى كتاب و سنت، بارهاى بار گزارش شده است و نصوصِ نشانگر «مكانت بىبديل» آن بزرگوار، فراوانتر و روشنتر از آن است كه نيازى به يادآورى و تذكار داشته باشد. با اين همه از سخن ارجمند امام خمينى رحمه الله دربارۀ شخصيت حضرت زهرا عليها السلام كه با روايات «مصحف» نيز مرتبط است، نمىتوان گذشت:
«مسئلۀ آمدن جبرئيل براى كسى، يك مسئلۀ ساده نيست.خيال نشود كه جبرئيل براى هركسى مىآيد و امكان دارد بيايد. اين يك تناسب لازم است بين روح آن كسى كه جبرئيل مىخواهد بيايد و مقام جبرئيل كه روح اعظم است... و اين تناسب بين جبرئيل كه روح اعظم است و انبيا درجۀ اول بوده است ،مثل رسول خدا و موسى و عيسى و ابراهيم و امثال اينها. بين همهكس نبوده است. بعد از اين