9اسفار و شرح منظومۀ مرحوم سبزوارى و شرح تجريد را تدريس مىكرد. مدت دو سال نيز دروس خارج فقه و اصول را در محضر آيةاللّٰه ميرزا محمّد نائينى رحمه الله فرا گرفت و از جانب ايشان به كسب اجازۀ اجتهاد نائل گشت.
عزيمت به ايران
در تابستان 1343قمرى، به دنبال كسالت و بيمارى مزمن و تب شديد، به سفارش اطبا از نجف اشرف به ايران آمد و در شهر اراك رحل اقامت افكند و تدريس علوم دينى را در حوزۀ علميۀ اين شهر ادامه داد. در ايام ماه مبارك رمضان نيز پس از اقامۀ نماز جماعت، مجلس وعظ و خطابه برپا مىكرد و مشتاقان بىشمارى از انفاس قدسيۀ او بهرهمند مىشدند. در سالهاى اقامت در سلطان آباد اراك، چندين بار به زيارت عتبات عاليات مشرف شد و در ذىحجۀ 1383 قمرى نيز براى اداى فريضۀ حج و زيارت مرقد مطهر نبىاعظم صلى الله عليه و آله ، به سرزمين وحى رهسپار شد.
آن عالم ربانى از مظاهر بزرگ علم و معرفت و كمال بود كه در مهد تقوى و فقاهت و در دامان ادب و فضيلت پرورش يافت. از روزگار جوانى، زهد و پرهيز و انقطاع از ماديات را پيشۀ خود ساخت و هر اندازه بر دانش و منزلت علمى او افزوده مىشد، تواضع و فروتنىاش فزونى مىيافت. آنان كه افتخار معاشرت و همنشينى با وى را يافتهاند، از پرهيزكارى، قناعت و سادهزيستى او