24همچنين بعضى از آن آثار تاريخى نيز جزء اشياى بهدست آمده از ميراث كهن پيامبران الهى(عليهم السلام) و اصحاب پيامبر گرامى اسلام(ص) است. قرآن كريم هنوز هم در آنجا، همانگونه كه گفته شده است، از زمانى كه سلطان سليم عثمانى آن را افتتاح نموده است تا به امروز، بهصورت شبانهروزى تلاوت مىگردد.
افزون بر اين، در آن موزه، مراسم تاجگذارى پادشاهان عثمانى و مراسم كفن و دفن و خاكسپارى آنان، صورت مىگرفته است. با اينكه زمان گردآورى اين اشياى تاريخى بهدرستى معلوم نيست، احتمال دارد كه سلطان سليم عثمانى، بيشتر آنها را از حجاز، مصر، فلسطين و ساير كشورهاى جهان اسلام جمعآورى كرده باشد.
هر روز نزديك به بيست هزار بازديدكننده از سراسر دنيا از اين غرفه بازديد مىكنند كه بيشتر آنان را مسلمانان تشكيل مىدهند. هرچند بيشتر اشياى تاريخى موزه در معرض ديد بازديدكنندگان قرار دارد، اما به علت ترس از بين رفتن بعضى از آن آثار، بازديد از برخى از اشياى باارزش موزه ممنوع مىباشد.
از آنجا كه بنده جزء كسانىام كه به مسائلى همچون سيره امام على(ع)، شبهات درباره آرامگاه و مكان دفن آن حضرت، تاريخ بناى ضريح آن حضرت(ع) و شاهكارهاى تاريخى و هداياى نگهدارىشده در گنجينههاى آن، اهتمام مىورزند، پس از بازديدم از اين موزه، به دليل توجه نداشتن مسئولان به شاهكارهاى تاريخى ضريح امام على(ع)، بهگونهاى كه شايسته ارزش مادى و معنوى آن باشد و مخفى ماندن برخى از اين آثار، از ديد بازديدكنندگان و محققان، بسيار ناراحت شدم.
ازاينرو در مناسبتهاى گوناگون خواستار شدم تا موزهاى اسلامى نزديك محل آرامگاه امام على(ع) براى نمايش شاهكارهاى تاريخى و هداياى موجود