14برخى از عناوين اين كتاب چنينند : قبل از سفر، اهميت و ضرورت حج، اخلاص، حكمتهاى حج، مدينه، اهلبيت عليهم السلام ، مسجد النبى و مساجد ديگر، ميقات و احرام، مكه، مسجد الحرام و كعبه، مقام ابراهيم، سعى و صفا و مروه، عرفات و مشعر، مِنا و قربانى و حَلق، بازگشت به مكه، پايان حج.
4. پديده قرآنى، مالك بننبى، ترجمه و حواشى على حجتى كرمانى، 1371ش، 416ص، وزيرى.
ترجمهاى از متن عربى الظاهرة القرآنية نوشته مالك بننبى، نويسنده شهير و عالِم الجزايرى است. اين كتاب نخست به فرانسوى نوشته سپس به عربى ترجمه شد. ترجمه اخير از متن عربى آن صورت گرفته است. اين كتاب به بررسى پديده قرآنى مىپردازد. پژوهش نويسنده برپايه روشى تطبيقى درباره مسير ارتباط ميان «پديده اسلام» بهطور خصوص، و «پديده مذهب» بهطور عموم و اعتبار پيامبر (ص) آخرين حلقه سلسله حركتهاى نبوى در تاريخ و «تشريع قرآنى»؛ يعنى آخرين نظريه و تبلور و تكامل روند انديشه توحيدى در پهنه زمان، استوار است. او درباره قرآن از ديدگاه «پديدهشناسى» به پژوهش و ارزيابى مىپردازد و مىخواهد مقياسى وثيق و معيارى اصيل در اينباره استباط كند و طريقى مطمئن براى شناخت آيين آسمانى و وحى شده اسلام، پيش نهد.
5. پرسمان قرآنى حج، رمضان محمدى، ش، 264ص، وزيرى.
از منظر آيات قرآن به بررسى اهميت و فلسفه اعمال و مناسك حج و زيارت، مىپردازد. نويسنده در شش فصل، در قالب پرسش و پاسخ تفسير خود را از قرآن درباره موضوعات مرتبط با حج عرضه كرده است. عناوين فصول آن، چنينند : اهميت حج از نگاه اسلام و ديگر اديان (برررسى اهميت حج و قدمت و حرمت خانه كعبه)؛ اعمال و مناسك حج؛ فلسفه حج؛ آداب سفر حج؛ اماكن حج؛ زيارت و اهميت آن از منظر قرآن.