7مىگيرد، چون در طواف مستحب طهارت شرط نيست، هرچند مستحب است.(مناسك، م 546)
17 - كسى كه در عمره يا حجّى كه بجا آورده شبههاى دارد يا در يكى از اعمال آن اشكالى پيش آمده باشد، گاهى با انجام دادن مجدد عمره يا حجّ اشكالش برطرف نمىشود و تاثيرى ندارد، بلكه بايد همان اشكال را برطرف كند.
18 - فرق بين گمان در تعداد ركعات نماز و گمان در تعداد اشواط طواف آن است كه در نماز حكم يقين را دارد، ولى در طواف حكم شك را دارد، اما برخى از فقهاء هردو را به يك نحو مىدانند.(مناسك، م 629)
19 - گاهى برخى افراد در طواف بر اثر فشار جمعيت و هل خوردن شك مىكنند كه بى اختيار رفتهاند يا نه ; اين شك اعتبارى تدارد و طواف صحيح است.(استفتاء)
20 - كسى كه در اثناء طواف يا سعى از ادامه آن عاجز شود مىتواند براى ادامه آن به كسى نيابت دهد، يعنى بعضِ اشواط طواف و سعى نيز نيابت بردار است.
(مناسك، م 675)
21 - وظيفه زن حائض در عمره مفرده و تمتع و حجّ متفاوت است، زيرا در عمره تمتع نمىتواند با نايب گرفتن براى طواف و نماز آن، بقيه اعمال را انجام دهد بلكه بايد صبر كند تا پاك شود و چنانچه صبر كرد و پاك نشد يا مىداند كه پاك نمىشود، وظيفه او از تمتع به افراد تبديل مى شود. ولى در عمره مفرده و حتى اعمال پس از منى (در حجّ) گاهى وظيفه اين است كه براى طواف و نماز طواف نايب بگيرد و بقيه اعمال را خودش