20صدور فرمهاى مرجوعى، برگشت از خريد يا توزيع براى مصرف (امكان دارد بهر دليلى اجناس خريدارى شده از شركتها نياز به عودت داشته باشد و يا اقلام تحويلى به هتل مازاد بر مصرف بوده و با قيمانده آن بايد در صورت اطمينان از كيفيت و سلامت مجدداً دراختيار انبار قرار گيرد. ناگفته نماندكه اينگونه موارددر پايان هر مرحله از خروج زائرين بيشتر امكان پذير است) بنابر اين ثبت و ضبط اطلاعات دقيق آنها ضرورى است.
- كنترل اجناس به منظور تعيين نقطه سفارش و ميزان سفارش. (نقطه سفارش عبارت است از زمانى كه موجودى انبار به آن ميزان و حدى رسيد است كه بايد سفارش تأمين موجودى جنس را به مسئول تداركات منطقه صادر كند.) نقطه سفارش با فرمول زير محاسبه مى شود:
حداكثر مدت تحويل x حداكثر مصرف \نقطه سفارش
- صدور برگ درخواست خريد كالا در صورت لزوم (در عمليات عمره اينگونه موارد نادر بوده لذا تدبيرى انديشده شده كه درصورت ضرورت و درخواست مديرثابت هتل مراتب بصورت تلفن و ثبت سفارش با فوريت توسط انباردار پيگيرى و نياز به آن كالا مرتفع گردد.)بطور مثال خريد نان مورد نياز.
- ثبت مشخصات و تعداد اجناس وارده و صادره در دفاتر و كارتهاى انبار (باتوجه به اينكه انباردار به نوعى امين اموال مى باشد و بدليل حجم فعاليت انبارهاى عمره بايد همواره آمار و اطلاعات كالاهاى موجود و توزيعى خود را درحداقل زمان ممكن كه نبايد از 30 دقيقه بيشتر تجاوز كند را در اختيار مسئولين ذيربط قرار دهد بنابراين ثبت و ضبط آن جزو ضرورى ترين بخش از وظايف انباردار محسوب مى شود.)
- طبقه بندى، تنظيم و كدگذارى كالا و اجناس كه براى اين منظور ليست كليه اقلامى كه درانبارهاى هتل نگهدارى مى شود بهمراه كد تخصيصى با عناوين فارسى و معادل عربى در اختيار قرار مى گيرد.
- همكارى تنگاتنگ با مسئول واحد تداركات منطقه در مورد تعيين حداقل، حداكثر و نقطه سفارش و ...
- حفظ و حراست اجناس و رعايت اصول ايمنى در انبار.
-