22دانشگاههاى بغداد، صنعا، نيجريه و هلند تدريس مىكند. وى در سال 2007م به عضويت فرهنگستان زبان عربى دمشق درآمد. از ايشان، آثار متعددى در زمينههاى تاريخ، سيره و ادبيات، منتشر شده است.
كتاب حاضر، درباره تاريخچه قبر مطهر امام على بن ابىطالب(ع)، با رويكرد تاريخى و هنرى است. در اين كتاب، درباره تاريخ آشكار شدن قبر حضرت، زيارت امام صادق(ع) از قبر و تاريخ بناى حرم مطهر در دورههاى مختلف، سخن گفته شده است. بهجز پارهاى از اشكالات نسخه عربى كتاب حاضر كه مربوط به اشكالات چاپى و در برخى موارد مربوط به اعداد و ارقام مىباشد، مىتوان گفت كه كتاب مناسب و دقيقى است؛ چراكه نويسنده محترم براساس تاريخچه حرم حيدرى، گامبهگام، به شناساندن آن بارگاه مطهر، اقدام نموده است.
هرچند اين اثر يكى از بهترين آثارى است كه در اين زمينه انتشار يافته است، اما به علت اهميت معنوى و تاريخى حرم مطهر امام على(ع) و آثار و اشياى ناياب نگهدارىشده در آن، ضرورى است تا پژوهشهاى دقيقترى از جنبههاى تاريخى و هنرى آن حرم صورت گيرد تا اين مكان مقدس و آثار موجود در آن، بهگونه شايستهترى به جهانيان، بهويژه دنياى اسلام و شيعيان آن حضرت معرفى گردد.
در پايان اميد است به بركت وجود اماكن مقدس عراق، ضمن ايجاد همبستگى و همدلى بيشتر بين دو ملت عراق و ايران، اسباب قطع شدن دستهاى خائنى فراهم آيد كه نفع خود را در نابود كردن اين ميراث مىبينند؛ بهويژه ميراثى كه بيانگر خدمات ارزنده ايرانيان در دورههاى مختلف تاريخى است.
حسين طهنيا